Belgrade Veterinary Neurology Conference 2014

(04.02.2014) Združenje veterinarjev za male živali Srbije vas vabi na Veterinarsko nevrološko konferenco v Beogradu, ki bo potekala med 23. in 25. majem 2014.

Združenje veterinarjev za male živali Srbije z veseljem najavljaprvo konferenco BVNC (Belgrade Veterinary Neurology Conference), ki se bo odvijala v Beogradu od 23. do 25. maja 2014.

Belgrade Veterinary Neurology Conference 2014 Na kongresu boste lahko razvijali in poglabljali svoja znanja in kompetence v klinični nevrologiji. Udeleženci se bodo lahko izobraževali o praktičnem pristopu, diagnostiki in terapiji osnovnih nevroloških sindromov.

Predavali vam bodo lokalni in tuji strokovnjaki, vodilni med njimi Richard A. LeCouteur, BVSc, PhD, DACVIM DECVN (ZDA), Marc Vandevelde, Prof. DVM, PhD, Dipl ECVN (Švica), Thomas Flegel, PD Dr. M.S.Dipl. ACVIM, Dipl. ECVN (Nemčija) in Holger A. Volk, DVM, PhD, PGCAP, DipECVN, FHEA, MRCVS (Velika Britanija).

Upajo, da se bodo tudi z vašim sodelovanjem razvijale zanimive diskusije ter se bo izmenjalo veliko idej!

Program in vse dodatne informacije ter kontakt najdete na uradnem letaku.

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij