Vetline vabi na seminar v Zagrebu

(25.10.2019) 12. veterinarski seminar v organizaciji DDL Zagreb d.o.o. se bo odvijal 9.11.2019, v hotelu Westin, Zagreb, s pričetkom ob 13:00.

V veliko čast nam je gostiti vrhunske mednarodne strokovnjake iz področja gastroenterologije, urologije in kardiologije. Tudi letos se seminar točkuje s strani slovenske veterinarske zbornice.

12. veterinarski seminar v organizaciji DDL Zagreb d.o.o. se bo odvijal 9.11.2019, v hotelu Westin, Zagreb, s pričetkom ob 13:00.

Seminar bomo pričeli s prof.  Michael Willardom, izvrstnim strokovnjakom na področju gastroentrologije, kateri prihaja iz veterinarske fakultete, Texas A&M univerza. Prof.Willard bo imel dve predavanji na temo „kronične bolezni jeter pri psih (tipične in ozdravljive bolezni v primeru da jih diagnosticiramo pravočasno)“ ter „Pankreatitis pri psih“ (pogostejše pojavljanje in večja kompleksnost kot navaja literatura)“.

Prof. Michael Willard DVM, MS, Diplomate ACVIM
Prof. Michael Willard DVM, MS, Diplomate ACVIM

Gostili bomo tudi prof. Jody Lulich, vodja Minnesota  Urolith centra, kateri bo imel prav tako dve predavanjina temo mačjih in pasjih bolezni  sečil.

Prof. Jody Lulich DVM, PhD, Diplomate ACVIM
Prof. Jody Lulich DVM, PhD, Diplomate ACVIM

Pridružila se nam bo tudi Raffaella Adami DVM, mednarodna tehnična pomoč in izvozni strokovnjak podjetja Candioli Pharma s temo „kako ravnati s kroničnimi bolečinami pri osteoartritisu“.

Raffaella Adami DVM
Raffaella Adami DVM

Pavel Orlov DVM tehnična podpora podjetja Boehringer Ingelheim bo predstavil rezultate EPIC študije z implementacijo v vsakodnevni praksi.

Pavel Orlov DVM
Pavel Orlov DVM

Seminar bomo nato zaključili ob kratki prezentaciji nove revolucionarne formule Prescription Diet Gastrointestinal Biome, katero bo predstavila strokovna podpora DDL Zagreb, Ines Bilanović, DVM.

Ines Bilanović, DVM
Ines Bilanović, DVM

Po uradnem delu seminarja sledi večerja in tradicionalni DDL party.

Prijave na https://mailchi.mp/3ec16f715892/12-veterinarski-seminar-u-organizaciji-ddl-zagreb-doo-1271121 ali 01 2350 120.Sorodni članki

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

Boehringer Ingelheim

Cardio day letos ponovno v živo!

Po nekaj letih, ko so morali Cardio day organizirati na daljavo, vas letos ekipa VETPROMET z veseljem vabi na predavanja v živo
preberi več

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Podjetje Vetpromet vas vabi k udeležbi na webinarje v organizaciji podjetja Boehringer Ingelheim
preberi več