Veterinarski dnevi 2014 – prvo obvestilo

(30.06.2014) Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta Univerze v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na mednarodno strokovno izobraževalno srečanje Veterinarski dnevi 2014, ki se bodo odvijali od 15. do 18. oktobra 2014 v Opatiji.

Pod sponzorstvom hrvaškega Ministrstva za kmetijstvo bo tudi letos med 15. in 18. oktobrom potekal kongres Veterinarski dnevi 2014 v hotelu Milenij Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta v Opatiji na Hrvaškem.

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska 15. oktobra se kongres pričenja s prihodom in registracijo obiskovalcev, 16. oktobra bodo organizatorji pričeli kongres z uvodnimi predavanji na temo novosti v veterini na Hrvaškem.

Sledil bo program za nadzor bolezni in zoonoz, varnost hrane ter s področja male prakse uvod v citologijo s praktičnim delom.

17. oktober je rezerviran za fiziologijo in patologijo proizvodnih živali in konj, dobrobit živali ter kardiologijo in lokalno anestezijo pri malih živalih.

Popoldan bodo sledili tudi praktikumi iz elektrokardiografije in lokalne in regionalne anestezije. Zadnji kongresni dan, 18. oktober, bo zapolnjen s predavanji na temo diagnostike endokrinoloških bolezni, bolečine in fizikalne medicine, sledili pa bosta še dve delavnici na predavano tematiko.

Kmalu bo sledilo tudi naslednje obvestilo s programom in drugimi podrobnejšimi informacijami!

Sorodni članki

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

Boehringer Ingelheim

Cardio day letos ponovno v živo!

Po nekaj letih, ko so morali Cardio day organizirati na daljavo, vas letos ekipa VETPROMET z veseljem vabi na predavanja v živo
preberi več

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Podjetje Vetpromet vas vabi k udeležbi na webinarje v organizaciji podjetja Boehringer Ingelheim
preberi več

Brezplačna ISFM webinarja

Brezplačna ISFM webinarja

Ekipa Vetpromet vas v sodelovanju z Boehringer Ingelheim in International Society of Feline Medicine vabi na dva brezplačna webinarja, ki sta planirana v marcu in juniju 2022
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Kongres je planiran za termin med 19. in 21. novembrom 2021, tokrat je za lokacijo izbran Maistra hotel Eden v Rovinju.

6. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali vam z veseljem sporoča nov termin za njihov vsakoletni kongres, ki je bil lansko leto zaradi epidemioloških dejavnikov na žalost prestavljen
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij