V. Mednarodni kongres „Veterinarska znanost in stroka“

(12.09.2013) Veterinarska fakulteta Univerze v Zagrebu vas vabi na V. Mednarodni kongres Veterinarska znanost in stroka, ki bo potekal 3. in 4. oktobra 2013.

Z navdušenjem vas vabimo na V. Mednarodni kongres „Veterinarska znanost in stroka“ (VZS 2013), ki bo potekal 3. in 4. oktobra 2013 v prostorih Veterinarske fakultete na Heinzelovi 55 v Zagrebu.

VZS 2013 Namen kongresa je predstavitev najnovejših znanstvenih dognanj in strokovnih del domačih ter mednarodnih znanstvenikov, strokovnjakov s področja veterinarske medicine.

Posebej želimo tudi poudariti, da se z našim petim jubilejnim kongresom pridružujemo tudi svečani promociji 150. obletnice osnovanja Svetovnega združenja veterinarjev (WVA – World Veterinary Organisation).

Vabimo vas, da ste navzoči na svečani otvoritvi srečanja 3. oktobra 2013 ob 9. uri v Veliki predavalnici Veterinarske fakultete.

dr. Danijela Horvatek Tomić, predsednica organizacijskega odbora,
prof. dr. Alen Slavica, predsednik znanstvenega odbora

Mednarodni kongres Veterinarska znanost in stroka 2013 bo združeval deset predavanj vabljenih strokovnjakov, šest tematskih zasedanj, okroglo mizo ter štiri interaktivne delavnice.

Dnevna kotizacija znaša 50 EUR. Uradna jezika kongresa sta hrvaški in angleški. Pred Veliko predavalnico bo organiziran tudi prostor za predstavitev sponzorjev.

Za podrobnejše informacije o kotizaciji, programu in prijavi obiščite uradno stran kongresa na www.vef.unizg.hr/vzs2013 ali si oglejte letak z drugim obvestilom. Seznam predavanj najdete na tej povezavi.

Sorodni članki

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

Boehringer Ingelheim

Cardio day letos ponovno v živo!

Po nekaj letih, ko so morali Cardio day organizirati na daljavo, vas letos ekipa VETPROMET z veseljem vabi na predavanja v živo
preberi več

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Podjetje Vetpromet vas vabi k udeležbi na webinarje v organizaciji podjetja Boehringer Ingelheim
preberi več