V. Mednarodni kongres „Veterinarska znanost in stroka“

(12.09.2013) Veterinarska fakulteta Univerze v Zagrebu vas vabi na V. Mednarodni kongres Veterinarska znanost in stroka, ki bo potekal 3. in 4. oktobra 2013.

Z navdušenjem vas vabimo na V. Mednarodni kongres „Veterinarska znanost in stroka“ (VZS 2013), ki bo potekal 3. in 4. oktobra 2013 v prostorih Veterinarske fakultete na Heinzelovi 55 v Zagrebu.

VZS 2013 Namen kongresa je predstavitev najnovejših znanstvenih dognanj in strokovnih del domačih ter mednarodnih znanstvenikov, strokovnjakov s področja veterinarske medicine.

Posebej želimo tudi poudariti, da se z našim petim jubilejnim kongresom pridružujemo tudi svečani promociji 150. obletnice osnovanja Svetovnega združenja veterinarjev (WVA – World Veterinary Organisation).

Vabimo vas, da ste navzoči na svečani otvoritvi srečanja 3. oktobra 2013 ob 9. uri v Veliki predavalnici Veterinarske fakultete.

dr. Danijela Horvatek Tomić, predsednica organizacijskega odbora,
prof. dr. Alen Slavica, predsednik znanstvenega odbora

Mednarodni kongres Veterinarska znanost in stroka 2013 bo združeval deset predavanj vabljenih strokovnjakov, šest tematskih zasedanj, okroglo mizo ter štiri interaktivne delavnice.

Dnevna kotizacija znaša 50 EUR. Uradna jezika kongresa sta hrvaški in angleški. Pred Veliko predavalnico bo organiziran tudi prostor za predstavitev sponzorjev.

Za podrobnejše informacije o kotizaciji, programu in prijavi obiščite uradno stran kongresa na www.vef.unizg.hr/vzs2013 ali si oglejte letak z drugim obvestilom. Seznam predavanj najdete na tej povezavi.

Sorodni članki

Kongres je planiran za termin med 19. in 21. novembrom 2021, tokrat je za lokacijo izbran Maistra hotel Eden v Rovinju.

6. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali vam z veseljem sporoča nov termin za njihov vsakoletni kongres, ki je bil lansko leto zaradi epidemioloških dejavnikov na žalost prestavljen
preberi več

Veterinarski dnevi 2021

Veterinarski dnevi 2021

Veterinarski dnevi v organizaciji Hrvaške veterinarske zbornice, Veterinarske fakultete Univerze v Zagrebu in Hrvaškega veterinarskega inštituta bodo letos potekali med 26. in 29. septembrom 2021 v Vodicah.
preberi več

Dnevi kardiologije za regijo Adriatics 2021

Dnevi kardiologije za regijo Adriatics 2021

Vetpromet in Boehringer Ingelheim vas prijazno vabita na Dneve kardiologije za regijo Adriatics 2021, ki morajo zaradi trenutnih zdravstvenih razmer žal ponovno potekati preko spletai
preberi več

Prelomni rezultati študije EPIC

Prelomni rezultati študije EPIC

Objavljeni so rezultati študije EPIC (Evaluation of Pimobendan In dogs with Cardiomegaly), največje veterinarske raziskave s področja kardiologije
preberi več

Veterinarska kardiologija – webinar v živo

Veterinarska kardiologija – webinar v živo

Ekipa Vetpromet 17.11.2020 vabi k udeležbi na webinarju o veterinarski kardiologiji
preberi več

Webinar iz področja cepljenja mačk

Webinar iz področja cepljenja mačk

Vetpromet in Boehringer Ingelheim vas 5.11.2020 prijazno vabita na webinar iz področja cepljenja mačk. Število udeležencev ni omejeno, zato vabljeni vsi kolegi, ki vas ta tematika zanima
preberi več

Dnevi kardiologije v oktobru

Dnevi kardiologije v oktobru

Vetpromet in Boehringer Ingelheim vas prijazno vabita na letošnje Dneve kardiologije za regijo Adriatics, ki morajo zaradi trenutnih zdravstvenih razmer žal potekati preko spleta
preberi več

Prestavljen 6. Hrvaški kongres veterinarjev male prakse

Prestavljen 6. Hrvaški kongres veterinarjev male prakse

Zaradi nepredvidljive situacije s COVID-19 so organizatorji prestavili kongres na prihodnje leto
preberi več