Travmatologija v veterinarski medicini (2. del)

(14.11.2013) Hrvaška veterinarska zbornica in Sigma AV Grupa vas po uspešno zaključenih predavanjih Travmatologija 1. del v marcu 2013, ponovno vabita v Zagreb k udeležbi na strokovno izobraževalnih predavanj z naslovom „Travmatologija v veterinarski medicini 2.del“.

Politravma psov in mačk zahteva pravočasno in pravilno oskrbo za učinkovito zmanjšanje stopnje morbidnosti in mortalitete. Izziv glede primarne in hitre oskrbe veterinarju predstavljajo pacienti s poškodbami oči, trebušne stene in urinarnega trakta pa tudi zlomi dolgih cevastih kosti, medenice in čeljusti.

Hrvaška veterinarska zbornica Da pravočasno in temeljito oskrbimo pacienta, je potrebno v kratkem času odgovoriti na osnovna vprašanja s katero metodo do pravilne diagnoze in kako resna je poškodba ter se odločiti za primerno terapijo.

Svoje bogate izkušnje bodo s slušatelji delili prof. dr.Dražen Matičić, dr.vet.med., prof. dr. Boris Pirkić, dr.vet.med. in prof. dr. Dražen Vnuk, dr.vet.med., vsi iz Klinike za kirurgijo, ortopedijo in oftalmologijo Veterinarske Fakultete Univerze v Zagrebu. Udeležba na seminarju bo točkovana s strani Hrvaške veterinarske zbornice. Dogodek je organiziran  v  Aristos hotelu v Zagrebu, predavanja se bodo 29. novembra 2013 pričela ob 15. uri.

Dodatne informacije najdete v uradnem letaku za vse, ki se seminarja želite udeležiti pa prilagamo tudi prijavnico.

Sorodni članki

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

Boehringer Ingelheim

Cardio day letos ponovno v živo!

Po nekaj letih, ko so morali Cardio day organizirati na daljavo, vas letos ekipa VETPROMET z veseljem vabi na predavanja v živo
preberi več

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Podjetje Vetpromet vas vabi k udeležbi na webinarje v organizaciji podjetja Boehringer Ingelheim
preberi več