Traumatologija v veterinarski medicini (1. del)

(18.02.2013) Hrvaška veterinarska zbornica in Sigma AV Grupa vas 15. marca 2013 vabita v Zagreb na strokovno izobraževalna predavanja z naslovom „Travmatologija v veterinarski medicini 1.del“.

Hrvaška veterinarska zbornica Pravočasna in pravilna oskrba pacientov s poškodbami zaradi udarcev z vozili, padcev z višine in podobnega lahko v veterinarskih organizacijah predstavlja velik izziv. Na predavanjih bodo tako še posebej poudarjeni protokoli in postopki ovrednotenja nujnosti oskrbe pacientovih poškodb ter posebnosti obdelave pacientov s travmatskimi poškodbami glave, prsnega koša in muskularno skeletnega sistema.

Sigma AV Grupa Svoje bogate izkušnje bodo s slušatelji delili prof. dr.Dražen Matičić, dr.vet.med., prof. dr. Boris Pirkić, dr.vet.med. in prof. dr. Dražen Vnuk, dr.vet.med., vsi iz Klinike za kirurgijo, ortopedijo in oftalmologijo Veterinarske Fakultete Univerze v Zagrebu.

Udeležba na seminarju bo točkovana s strani Hrvaške veterinarske zbornice. Dogodek je organiziran  v  Palace hotelu v Zagrebu, predavanja se bodo 15. marca 2013 pričela ob 14. uri. 

Dodatne informacije najdete v uradnem letaku za vse, ki se seminarja želite udeležiti pa prilagamo tudi prijavnico.


Sorodni članki

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022 bo letos v hibridni izvedbi in se bo odvijal med 24. in 26. marcem 2022
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij