Traumatologija v veterinarski medicini (1. del)

(18.02.2013) Hrvaška veterinarska zbornica in Sigma AV Grupa vas 15. marca 2013 vabita v Zagreb na strokovno izobraževalna predavanja z naslovom „Travmatologija v veterinarski medicini 1.del“.

Hrvaška veterinarska zbornica Pravočasna in pravilna oskrba pacientov s poškodbami zaradi udarcev z vozili, padcev z višine in podobnega lahko v veterinarskih organizacijah predstavlja velik izziv. Na predavanjih bodo tako še posebej poudarjeni protokoli in postopki ovrednotenja nujnosti oskrbe pacientovih poškodb ter posebnosti obdelave pacientov s travmatskimi poškodbami glave, prsnega koša in muskularno skeletnega sistema.

Sigma AV Grupa Svoje bogate izkušnje bodo s slušatelji delili prof. dr.Dražen Matičić, dr.vet.med., prof. dr. Boris Pirkić, dr.vet.med. in prof. dr. Dražen Vnuk, dr.vet.med., vsi iz Klinike za kirurgijo, ortopedijo in oftalmologijo Veterinarske Fakultete Univerze v Zagrebu.

Udeležba na seminarju bo točkovana s strani Hrvaške veterinarske zbornice. Dogodek je organiziran  v  Palace hotelu v Zagrebu, predavanja se bodo 15. marca 2013 pričela ob 14. uri. 

Dodatne informacije najdete v uradnem letaku za vse, ki se seminarja želite udeležiti pa prilagamo tudi prijavnico.


Sorodni članki

29. FECAVA EuroCongress v Atenah

29. FECAVA EuroCongress v Atenah

FECAVA vas vabi na EuroCongress v Atenah od 12. do 14. septembra 2024. Vstopnice so do 15. julija 2024 na voljo po znižanih cenah!
preberi več

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij