Tečaj iz ehokardiografije psov in mačk

(04.08.2014) V Opatiji na Hrvaškem se lahko sredi eptembra 2014 udeležite osnovnega in nadaljevalnega tečaja o ehokardiografiji psov in mačk.

Združenje veterinarjev za male živali Hrvaške (OVMPH) in Hrvaška veterinarska zbornica ob sodelovanju z združenjem veterinarskih kardiologov Italije (CARDIEC) organizirata tečaj ehokardiografije psov in mačk, ki se bo odvijal med 17. in 21. septembrom 2014 v Opatiji.


Z veseljem vas obveščajo, da bodo gostili June A. Boon, BA, MS iz Colorado State University. June Boon je avtorica edine knjige, ki je v celoti posvečena veterinarski ehokardiografiji z naslovom „Veterinary echocardiography 2nd Edition“, Wiley-Blackwell, UK 2011.

Ob tem je tudi avtorica zgoščenke s področja veterinarske ehokardiografije, petih poglavij v različnih strokovnih knjigah in preko 40 člankov s strokovnih revijah.

Danes je poznana kot začetnica veterinarske ehokardiografije. Sledi evoluciji in razvoju veterinarske ehokardiografije, njeno kontinuirano prizadevanje za obvladovanje novih znanj pa jo povzdiguje kot kompetentno in sodobno strokovnjakinjo.

Trenutno dela kot inštruktorica in koordinatorka tečajev na Colorado State University. Vodila je že več kot 50 izobraževalnih srečanj v Združenih državah Amerike in po svetu (Italija, Nemčija, Nizozemska, Srbija, Singapur, Brazilija, Kanada).

Ob June Boon bo tečaj vodilo še 6 certificiranih ehokardiografov iz Italije.

To je prvi strokovni tečaj z omenjenega področja na Hrvaškem in tudi v bližnjih državah. Cilj srečanja je veterinarjem predati dovolj znanja, da bodo vsak dan samostojno sposobni izvajati ehokardiografske preglede ter uspešno in pravilno diagnosticirati srčne bolezni psov in mačk.

Tečaja se bosta odvijala v hotelu Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, v Opatiji na Hrvaškem. Osnovni tečaj bo potekal med 17. in 19. septembrom, nadaljevalni pa 20. in 21. septembra 2014. Za dodatne informacije o kotizaciji in programu obiščite uradno stran dogodka na www.361events.org/echovet2014/general-information


Sorodni članki

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

Boehringer Ingelheim

Cardio day letos ponovno v živo!

Po nekaj letih, ko so morali Cardio day organizirati na daljavo, vas letos ekipa VETPROMET z veseljem vabi na predavanja v živo
preberi več

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Podjetje Vetpromet vas vabi k udeležbi na webinarje v organizaciji podjetja Boehringer Ingelheim
preberi več

Brezplačna ISFM webinarja

Brezplačna ISFM webinarja

Ekipa Vetpromet vas v sodelovanju z Boehringer Ingelheim in International Society of Feline Medicine vabi na dva brezplačna webinarja, ki sta planirana v marcu in juniju 2022
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Kongres je planiran za termin med 19. in 21. novembrom 2021, tokrat je za lokacijo izbran Maistra hotel Eden v Rovinju.

6. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali vam z veseljem sporoča nov termin za njihov vsakoletni kongres, ki je bil lansko leto zaradi epidemioloških dejavnikov na žalost prestavljen
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij

08.06.