Tečaj iz ehokardiografije psov in mačk

(04.08.2014) V Opatiji na Hrvaškem se lahko sredi eptembra 2014 udeležite osnovnega in nadaljevalnega tečaja o ehokardiografiji psov in mačk.

Združenje veterinarjev za male živali Hrvaške (OVMPH) in Hrvaška veterinarska zbornica ob sodelovanju z združenjem veterinarskih kardiologov Italije (CARDIEC) organizirata tečaj ehokardiografije psov in mačk, ki se bo odvijal med 17. in 21. septembrom 2014 v Opatiji.


Z veseljem vas obveščajo, da bodo gostili June A. Boon, BA, MS iz Colorado State University. June Boon je avtorica edine knjige, ki je v celoti posvečena veterinarski ehokardiografiji z naslovom „Veterinary echocardiography 2nd Edition“, Wiley-Blackwell, UK 2011.

Ob tem je tudi avtorica zgoščenke s področja veterinarske ehokardiografije, petih poglavij v različnih strokovnih knjigah in preko 40 člankov s strokovnih revijah.

Danes je poznana kot začetnica veterinarske ehokardiografije. Sledi evoluciji in razvoju veterinarske ehokardiografije, njeno kontinuirano prizadevanje za obvladovanje novih znanj pa jo povzdiguje kot kompetentno in sodobno strokovnjakinjo.

Trenutno dela kot inštruktorica in koordinatorka tečajev na Colorado State University. Vodila je že več kot 50 izobraževalnih srečanj v Združenih državah Amerike in po svetu (Italija, Nemčija, Nizozemska, Srbija, Singapur, Brazilija, Kanada).

Ob June Boon bo tečaj vodilo še 6 certificiranih ehokardiografov iz Italije.

To je prvi strokovni tečaj z omenjenega področja na Hrvaškem in tudi v bližnjih državah. Cilj srečanja je veterinarjem predati dovolj znanja, da bodo vsak dan samostojno sposobni izvajati ehokardiografske preglede ter uspešno in pravilno diagnosticirati srčne bolezni psov in mačk.

Tečaja se bosta odvijala v hotelu Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, v Opatiji na Hrvaškem. Osnovni tečaj bo potekal med 17. in 19. septembrom, nadaljevalni pa 20. in 21. septembra 2014. Za dodatne informacije o kotizaciji in programu obiščite uradno stran dogodka na www.361events.org/echovet2014/general-information


Sorodni članki

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

Boehringer Ingelheim

Cardio day letos ponovno v živo!

Po nekaj letih, ko so morali Cardio day organizirati na daljavo, vas letos ekipa VETPROMET z veseljem vabi na predavanja v živo
preberi več

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Podjetje Vetpromet vas vabi k udeležbi na webinarje v organizaciji podjetja Boehringer Ingelheim
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij