Prodaja opremljene ambulante v hrvaški Istri!

(09.06.2014) V mestu Buzet v hrvaški istri se za izjemno ugodno ceno prodaja veterinarska ambulanta s trgovino za male živali in stanovanjem.

Zaradi upokojitve lastnika se po izjemno ugodni ceni prodaja Veterinarska ambulanta Buzet d.o.o., ki je do sedaj nudila usluge na področju male in velike prakse. Mesto v hrvaški Istri je izjemno znano po tartufarjenju ter leži v celinskem delu Istre, v bližini meje s Slovenijo.

Buzet Več informacij o Buzetu lahko najdete na uradni spletni strani občine na povezavi www.buzet.hr.

Območje delovanja Veterinarske ambulante Buzet d.o.o. zajema mesti Buzet in Lanišće ter tako pokriva zdravstveno varstvo za okoli 600 glav govedi, 900 prašičev, 200 ovc ter 1400 psov.

V ugodni ceni same ambulante je vključena tudi trgovina za male živali ter sosednje stanovanje. Glede vseh dodatnih informacij vam bo z veseljem pomogal dr. Branko Greblo, ki ga lahko pokličete na 00385 5 26 62 801.

Sorodni članki

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

Boehringer Ingelheim

Cardio day letos ponovno v živo!

Po nekaj letih, ko so morali Cardio day organizirati na daljavo, vas letos ekipa VETPROMET z veseljem vabi na predavanja v živo
preberi več

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Webinarji »Successful Digital Communication in a Vet Clinic«

Podjetje Vetpromet vas vabi k udeležbi na webinarje v organizaciji podjetja Boehringer Ingelheim
preberi več

Brezplačna ISFM webinarja

Brezplačna ISFM webinarja

Ekipa Vetpromet vas v sodelovanju z Boehringer Ingelheim in International Society of Feline Medicine vabi na dva brezplačna webinarja, ki sta planirana v marcu in juniju 2022
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Kongres je planiran za termin med 19. in 21. novembrom 2021, tokrat je za lokacijo izbran Maistra hotel Eden v Rovinju.

6. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali vam z veseljem sporoča nov termin za njihov vsakoletni kongres, ki je bil lansko leto zaradi epidemioloških dejavnikov na žalost prestavljen
preberi več

Veterinarski dnevi 2021

Veterinarski dnevi 2021

Veterinarski dnevi v organizaciji Hrvaške veterinarske zbornice, Veterinarske fakultete Univerze v Zagrebu in Hrvaškega veterinarskega inštituta bodo letos potekali med 26. in 29. septembrom 2021 v Vodicah.
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij