II. Simpozij veterinarjev male in velike prakse Bosne in Hercegovine – prvo obvestilo

(11.02.2013) Med 25. in 26. aprilom 2013 se bo v Sarajevu odvijal že drugi mednarodni simpozij veterinarjev male in velike prakse.

Dogodek organizirajo Veterinarska fakulteta Univerze v Sarajevu, North American Veterinary Conference (NAVC) in Veterinarska zbornica Federacije Bosne in Hercegovine.

Glede na pozitivne odzive simpozija v lanskem letu, so se organizatorji ponovno odločili, da bodo tudi letošnje teme razdelili na veliko in malo prakso. Povabili so predavatelje, ki bodo na najboljši način znali poslušalcem prenesti svoja znanja in izkušnje iz prakse. Tako so zbrali ugledne strokovnajke iz Združenih držav Amerike, Turčije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

II. Simpozij veterinarjev male in velike prakse Bosne in Hercegovine, katerega bo spremljal tudi praktikum, bo letos potekal na osrednjo tematiko Zdravja in proizvodnje mlečnih čred.

Predavanja se bodo odvijala v hotelu Hollywood v Ilidži v Sarajevu. Podatke o kotizaciji in uradno obvestilo najdete na povezavi http://vfs.unsa.ba/web/images/_desavanja/2013/SVVMP2/SVVMPBiH2_prva_obavijest.pdf


Sorodni članki

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022 bo letos v hibridni izvedbi in se bo odvijal med 24. in 26. marcem 2022
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij