II. Simpozij veterinarjev male in velike prakse Bosne in Hercegovine – prvo obvestilo

(11.02.2013) Med 25. in 26. aprilom 2013 se bo v Sarajevu odvijal že drugi mednarodni simpozij veterinarjev male in velike prakse.

Dogodek organizirajo Veterinarska fakulteta Univerze v Sarajevu, North American Veterinary Conference (NAVC) in Veterinarska zbornica Federacije Bosne in Hercegovine.

Glede na pozitivne odzive simpozija v lanskem letu, so se organizatorji ponovno odločili, da bodo tudi letošnje teme razdelili na veliko in malo prakso. Povabili so predavatelje, ki bodo na najboljši način znali poslušalcem prenesti svoja znanja in izkušnje iz prakse. Tako so zbrali ugledne strokovnajke iz Združenih držav Amerike, Turčije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

II. Simpozij veterinarjev male in velike prakse Bosne in Hercegovine, katerega bo spremljal tudi praktikum, bo letos potekal na osrednjo tematiko Zdravja in proizvodnje mlečnih čred.

Predavanja se bodo odvijala v hotelu Hollywood v Ilidži v Sarajevu. Podatke o kotizaciji in uradno obvestilo najdete na povezavi http://vfs.unsa.ba/web/images/_desavanja/2013/SVVMP2/SVVMPBiH2_prva_obavijest.pdf


Sorodni članki

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij

08.06.