Farm Animal Anesthesia: Cattle, Small Ruminants, Camelids, and Pigs

(23.08.2014) Nova publikacija, ki sta jo pripravila Hui Chu Lin in Paul Walz.

Farm Animal Anesthesia Broširana izdaja: 296 strani
Založba: Blackwell Publ; izdaja: 1 (23. junij 2014)
Jezik: angleščina
ISBN-10: 111847435X
ISBN-13: 978-1118474358
Naroči pri Amazon....

„Farm Animal Anesthesia: Cattle, Small Ruminants, Camelids, and Pigs“ je knjiga, ki prinaša praktičnega vodnika za uporabo anestetikov in analgetikov za preventivo bolečine, ki bi jo lahko povzročili kirurški posegi ali bolezni.

Publikacija do potankosti obdela anestezijske in analgezijske tehnike pri farmskih živalih ter se ob tem usmerja predvsem na praktično aplikacijo. Predaja vam pomembne informacije o zdravljenju bolečine in reziduih, ob tem pa opisuje tudi specifične tehnike nekaterih pogostih kirurških posegov ter vidike zdravljenja patofizioloških stanj teh živali.

Knjiga vsebuje tudi poglavja o preanestetičnih pregledih, anestetikih, stoječi sedaciji, injekcijski in inhalacijski anesteziji, lokalnih tehnikah, specifičnih postopkih, lajšanje bolečin, reziduih in evtanaziji.

Farm Animal Anesthesia je praktičen vodnik veterinarju praktiku za farmske živali, študentom veterinarske medcine in raziskovalcem, ki se ukvarjajo s temi živalmi.

Sorodni članki

Handbook for the Sheep Clinician

Handbook for the Sheep Clinician

Priljubljena literatura študentov veterine in kmetijskih ved ter dragocena novost osebne knjižnice vsakega veterinarja in ovčerejca. Priročnik vam bo približal osnove medicine in proizvodnje ovc.
preberi več